You have 0 items with total value of RM0.00 View Cart Check Out

Kad Kahwin 3D Kugeeku !

Posted in Produk Kugeeku by kugeeku

Terima kasih kerana anda sampai kelaman yang menghasilkan produk-produk percetakan cenderahati dan cenderamata unik.

Ramai pelanggan tanya semenjak dulu, Kugeeku tak buat kad kahwin ke?

Jawab kami di sini, ” Kadkahwin dah ramai orang buat…so bolehlah cari dimana-mana sahaja.

Sebenarnya bagi kami ada sesuatu yang unik mesti di hasilkan, cuba lari dari kebiasaan.

Kami berfikir dan bereksperimentasi. akhirnya kami juga ingin menghasilkan satu sentuhan kad perkahwinan yang dapat memberi emosi yang berbeza kepada bakal pengantin dan penerima jemputan.

Kami perkenalkan;

KAD KAHWIN 3D Kugeeku !

Apa ciri menariknya?

  • Wajah bakal mempelai akan dilukis mengikut wajah mereka dengan kisah cinta mereka seperti “Tetris Glass”
  • Lukisan di hasilkan oleh pelukis terkenal tanahair
  • Kad Kahwin yang “simple”
  • Menggunakan kertas berkualiti (Art Card 260gsm, Kemasan Kalis Air/Calar Matt laminate ).
  • Boleh di jadikan kalendar Meja selama 2 tahun
  • Penghantaran seluruh malaysia

Pakej Tempahan-Harga cadangan;( 20 TERAWAL SAHAJA )

A- Pakej 500pcs – RM 1.50/pcs
B- Pakej 1000pcs – RM 1.00/pcs
C- Pakej 2000pcs – RM 0.80/pcs

Cadangan anda amat-amat dialu-alukan.

Sila subscribe newsletter di ruang kanan atas untuk kami maklumkan berita tentang rekaan terkini dan harga pasaran produk ini.

“Mencipta Keunikkan adalah kerja kami”

SENARAI PERINTIS TERAWAL 20 PASANGAN ( Tinggal 12 orang SAHAJA)

1) Nathrah Kluang 1000pcs
2) Norazlin Ampang 1000pcs
3) Sha Batu Caves 1000pcs
4) Idayu Raub 500pcs
5) Nurbaitiyana Puchong 250pcs
6) Alangedaya Kg Nakhoda 1200pcs

7) Nor Kg Baru 1200pcs

8 ) Sapura Kuala Lipis 600pcs

13 Responses to Kad Kahwin 3D Kugeeku !

  1. hashimah says:

    ada tak kad kahwin yg klasik macam poskad lama n sarung dia macam sarung lama yang ada tulis contoh urusan kerajaan tu.

  2. kugeeku says:

    Yang tu boleh design…kuantiti berapa?

  3. yt says:

    pertanyaan luar jangka skit..
    kalu nak tempah as kad raya n coloured n less than 300? let say 100 pcs – design sendiri? boleh ke?

  4. ayubalqishah says:

    assalammualaikum..hg tu sekali ngn smpul dia n yg lain2 ke?mcm tulisan peta semua?sy tgh cri utk buat 1000kping..kad kawin ni macam best je..blh x detailkan?

  5. kugeeku says:

    Wsalam Ayubalqishah, apa khabar?

    Ok kad kawin jika awak tempah 1000pcs keatas awak akan dapat karikatur percuma, sampul, peta dan artwork sekali. jika berminat boleh tempah. sebab tawaran ini terhad kepada 20 orang terawal sahaja.

    Ok ada pe2 bgtau. tqvm :)

  6. amee says:

    kalau nk tmpah..sy kna pergi tmpat anda ker??..kedai kat mna ek??..let say sya nk tmpah dlm 100 kpg bleh jer kan..then amik msa brapa lma ek>???

  7. fida says:

    klo nak oder 300 je berape???

  8. kugeeku says:

    Salam Fida. kami dah emailkan..sila semak. tq :)

  9. lynn says:

    salam.saya nak order kad no sebanyak 1000 keping..boleh email cara x?

  10. kugeeku says:

    Kami dah balas dengan email ke email awak. tq :)

  11. Nuradilah says:

    Assalamualaikum,

    Kalau nak tempah sekarang kad kahwin 3D, berapa harga untuk 500 keping?

  12. kugeeku says:

    Wsalam…jika 500 keping Harga RM 1.50/pcs. Sila tempah segera jika masih sempat. TQ

  13. sharifah aerin says:

    hi , hrga 1.50 tu termasuk hrga karikatur ke mcmna ye ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

We Accept
KATALOG CENDERAMATA KORPORAT
Produk Budget
  • Mini Kugee Gift
Produk Unik Terlaris
  • Tetris Glass Story In One Love
Sila Ambil Kupon Percuma ini dulu..:)
  • Boleh dapat Lebih Diskaun
Archives